Gmail hizmetinizi silmeden önce verilerinizi indirin.
Google Hesabınıza gidin.
Sol gezinme panelinde Veri ve kişiselleştirme'yi tıklayın.
Verilerinizi indirme, silme veya verileriniz için bir plan oluşturma panelinde Bir hizmeti veya hesabınızı silin'i tıklayın.
Bir Google hizmetini silme panelinde Bir hizmeti sil'i tıklayın. Oturum açmanız gerekebilir.
"Gmail"in yanındaki Sil'i Sil seçin.
Ekrandaki adımları uygulayın.
Not: Çevrimdışı Gmail uygulamasını kullanıyorsanız tarayıcınızın önbelleğini ve çerezleri de temizlemeniz gerekir.




Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.